Υπερηχοτομογραφία

Υπερηχοτομογραφία

Η Υπερηχοτομογραφία αποτελεί σήμερα μια καταξιωμένη διαγνωστική εξέταση. Με την ποικιλία των τεχνικών που χρησιμοποιεί όπως η 2D υπερηχογραφία, η έγχρωμη υπερηχογραφία μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την μορφολογία φυσιολογικών ή παθολογικών δομών, την αιμάτωση ή τη σκληρότητά τους.

Το τμήμα των Υπερήχων του Medisalus είναι επανδρωμένο με ιατρικό προσωπικό με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, και εξοπλισμένo με τελευταίας γενιάς υπερηχοτομογράφο Siemens ACUSON NX3 Elite. Προσφέρονται έτσι στους εξεταζόμενους υψηλή ποιότητα υπερηχογραφικών εξετάσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των ιατρικών ειδικοτήτων. Το κέντρο μας είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία και με τον ΕΟΠΥΥ, επομένως ο ασθενής χρεώνεται μόνο τη συμμετοχή του για κάθε εξέταση.

Υπερηχογραφήματα σώματος

Επιφανειακών οργάνων:

Θυρεοειδούς (και έγχρωμο Doppler), παραθυρεοειδών αδένων, τραχήλου, μαστών (και έγχρωμο Doppler), μαλακών μορίων και υποδόριου ιστού, μυών, αρθρώσεων, οσχέου (και έγχρωμο Doppler), πέους (και έγχρωμο Doppler).

Υπερηχογραφήματα κοιλίας (συμπαγών οργάνων):

Ήπατος, χοληδόχου κύστης-χοληφόρων, παγκρέατος, σπληνός, νεφρών, επινεφριδίων, μεσεντέριων αγγείων, μεσεντέριων και παρααορτικών λεμφαδένων, ουροδόχου κύστης, προστάτη, μήτρας-ωοθηκών.

Ενδοκοιλοτικά υπερηχογραφήματα:

Ενδοκολπικά για τον έλεγχο μήτρας-ωοθηκών (και έγχρωμο Doppler) και ενδορθικά για τον έλεγχο του προστάτη (και έγχρωμο Doppler).

Υπερηχογραφήματα με έγχρωμο Doppler περιφερικών αγγείων

Triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, κοιλιακής αορτής, λαγονίων αρτηριών και αρτηριών κάτω άκρων, νεφρικών αρτηριών, αρτηριών άνω άκρων, φλεβών άνω άκρων, φλεβών κάτω άκρων

Έγχρωμο Doppler σπληνοπυλαίου άξονα

Έλεγχος αρτηριοφλεβώδους επικοινωνίας (αιμοδιάλυση).

Συνεργασίες με ασφαλιστικά ταμεία και ιδιωτικές ασφάλειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ιδιωτικό πολυϊατρείο Medisalus ξεκίνησε το 2018 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων προαστίων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Διεύθυνση:
Τατοΐου 112, 146 71 Ν. Ερυθραία
Τηλέφωνα:
210 8071915
210 8000310
Fax:
210 8000311
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ